ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

16 November 2015

 

Tο περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων» διοργανώνει εργαστήριο Επαγγελματικής Συμβουλευτικής για τη στήριξη και ενδυνάμωση των εργαζομένων.
Το εργαστήριο απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που επιθυμούν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του εργαστηρίου έχει ως εξής:

Ημερομηνία: Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 (18:00-20:30)
Τίτλος: «Επικοινωνία και συγκρούσεις στο χώρο εργασίας»
Περιγραφή: Οι περισσότεροι αισθανόμαστε δυσάρεστα όταν προκύπτει μια σύγκρουση στο χώρο εργασίας μας. Πώς ο τρόπος που επικοινωνούμε επηρεάζει την εμφάνιση συγκρούσεων; Μπορούμε να τις διαχειριστούμε ή μήπως πρέπει να τις αποφύγουμε; Σκοπός του εργαστηρίου είναι η καλλιέργεια δεξιοτήτων για τη διαχείριση συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο και η ενίσχυση του προβληματισμού μας σε σχέση με αυτές.
Συντονισμός: Καλλιόπη Σωτηράκη, Ψυχολόγος-Σύμβουλος ΔΥΠΣ ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Βορείου Αιγαίου

Τόπος διεξαγωγής
Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Βορείου Αιγαίου (Εργατικό Κέντρο Χίου)
Μαρτύρων 2, 82100 Χίος

Κόστος συμμετοχής
Η συμμετοχή στο εργαστήριο καθώς και στις λοιπές δράσεις του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ είναι δωρεάν.

Αιτήσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που επισυνάπτεται και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση chiosinediktio@inegsee.gr ή μέσω φαξ στο 22710 23175 μέχρι τη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες
Καλλιόπη Σωτηράκη
Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Βορείου Αιγαίου
Τηλ.: 22710 23550
E-mail: chiosinediktio@inegsee.gr

 

application

anakoinosi